3 Jun 2017

“Βόμβα” Πατούλη: Οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν μεταξύ κλέφτη & ψεύτη


Αποστάσεις από τη σημερινή ΝΔ αλλά και από τις κυβερνήσεις του κόμματός του στο παρελθόν κρατάει σε συνέντευξή στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου», ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Συγκεκριμένα, όταν ερωτάται αν είναι «πάντα με τη Νέα Δημοκρατία», λέει χαρακτηριστικά: «Εγώ είμαι αυτοδιοίκηση και λέγομαι Πατούλης. Γιατί μου μειώνετε τη διεισδυτικότητα;». Παράλληλα ασκεί έντονη κριτική σε αυτούς που νομοθετούν και, τονίζει ότι για την κρίση φταίνε όλες οι κυβερνήσεις. Συγκεκριμένα, ερωτηθείς ποια κυβέρνηση θεωρεί ότι έχει περισσότερες ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση, είναι κατηγορηματικός: «Όλες. Μεταξύ κλέφτη και ψεύτη, εκλέγουν τώρα τον ψεύτη», τονίζει, αφήνοντας υποννοούμενα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Πάντως, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, παρότι επισημαίνει ότι «μόνο αν υπάρξει αποκέντρωση του κράτους και εφαρμοστεί η έννοια του Δήμου-Κράτους, η χώρα θα κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης», στην ουσία αυτοπροτείνεται για την κεντρική πολιτική σκηνή. Συγκεκριμένα, όταν ερωτάται αν επιθυμεί ρόλο στην κεντρική κυβέρνηση, λέει χαρακτηριστικά και μάλιστα αναφερόμενος στον εαυτό του σε πρώτο πληθυντικό (!): «Στη Διοίκηση είμαστε πάνω από 40 χρόνια, σε διάφορες θέσεις. Θεωρώ πως εμπειρία υπάρχει».

No comments:

Post a Comment