10 Nov 2017

Διομήδης - Ολυμπιακός 24-25

Ο Ολυμπιακός ένιωσε καυτή την ανάσα του Διομήδη στα τελευταία λεπτά, όμως κατάφερε να φύγει με την νίκη από το Άργος με 25-24 και να διατηρηθεί στην κορυφή μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Handball Premier, μετά την 6η αγωνιστική.Oι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν είχαν τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα απόδοση στο τέλος, πιέζοντας ασφυκτικά τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα έμειναν συγκεντρωμένοι από την αρχή εξασφαλίζοντας προβάδισμα 8-4.

Ο Διομήδης μείωσε σε 7-9 αλλά στη συνέχεια με δυο διαδοχικά γκολ του Καραμπουρνιώτη ο Ολυμπιακός επανέφερε τη διαφορά στο +4, φτάνοντας στο 12-8 .

Στη νέα μείωση του σκορ από πλευράς γηπεδούχων σε 10-12 ο Ολυμπιακός απάντησε με ένα σερί 6-0, από το οποίο προήλθε το υπέρ του 10-16, 2 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, το οποίο έκλεισε με 11-17 μετά από τέρμα του Στούμπη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο και το προβάδισμα και με το 25-22, 5 λεπτά πριν το φινάλε.Ο Διομήδης αντεπιτέθηκε μειώνοντας σε 23-25, 2 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα και στο γκολ με πέναλτι του Αργυρού 25'' πριν το τέλος.

Οι Πειραιώτες μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ, έβγαλαν ένα ακόμα ντέρμπι αλώβητοι που τους καθιστά φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Ζαραβίνας: «Μεγάλη νίκη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε μετά το ματς: «Μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα που επικρατεί πάντα ένταση. Είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση μας στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού με μικρές στιγμές έλλειψης συγκέντρωσης και για αυτό δεν… καθαρίσαμε πιο εύκολα το ματς. Παρόλα αυτά μένουμε στην ουσία, νικήσαμε σε ένα ακόμα ματς εκτός έδρας. θα δούμε τα λάθη μας και συνεχώς θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε».

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ 24-25

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 2-5, 6-9, 7-12, 10-14, 12-17 (ημχ.), 14-17, 14-19, 16-21, 17-22, 21-25, 24-25

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Κώστας Δεληγιάννης): Παπαντωνόπουλος, Αϊβαλιώτης 1, Ταουσάνης 1, Κρεμαστιώτης, Χ. Αργυρού 1, Ι. Αργυρού 9, Σμυρνιώτης, Χειβιδόπουλος, Μάρκοβιτς 2, Μπεκιάρης, Τσάτσας, Χαντέλης, Μούγιτς 4, Άρσιτς 1, Γιόσμου 4, Δάσκαλος 1.

ΟΣΦΠ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης, Τζηράς 7, Καραμπουρνιώτης 2, Μισαηλίδης, Σκρόμπιτς, Στούμπης 3, Κανδύλας 3, Σανίκης 3, Αλβανός 4, Παπαδιονυσίου 3, Φάμπατς, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Λιόλιος, Χάλαρης.

Διαιτητές: Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος, Δίλεπτα: 6-8, Πέναλτι: 5/5-0/0.



Οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «Στο ημίχρονο του αγώνα μας ανέφερε ο παρατηρητής κος Κυριακούλιας ότι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ κος Χειβιδόπουλος τον εξύβρισε με τη φράση ’’είσαι μεγάλος αλητ..ράς’’
Μετά το τέλος του αγώνα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι και παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας ΑΟ Διομήδης Άργους και απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις χωρίς να διακινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα των διαιτητών και των αθλητών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Επίσης το μέλος της διοίκησης της γηπεδούχου ομάδας ΑΟ Διομήδης Άργους κος Βλαχοσπύρος Νίκος απευθυνόμενος με έντονο ύφος στον διαιτητή κο Μπέτμαν Ανδρέα του είπε: ’’Τι δίνεις ρε Μπέτμαν’’ και απομακρύνθηκε από τις δυνάμεις της αστυνομίας».

No comments:

Post a Comment