29 Aug 2017

Και έφυγε απ’τη ταβέρνα χωρίς να πληρώσει και έδειρε την ιδιοκτήτρια


Όταν η γυναίκα του ζήτησε εξηγήσεις, ο άντρας αντί να ζητήσει συγγνώμη ή ακόμα και να φύγει, της επιτέθηκε χαστουκίζοντάς την

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε εστιατόριο στο κέντρο του Ηρακλείου, με έναν θρασύτατο πλεάτη που έφυγε από το κατάστημα χωρίς να πληρώσει και την επόμενη μέρα, όταν η ιδιοκτήτρια του ζήτησε εξηγήσεις, εκείνος την χαστούκισε.

Ο δράστης, ένας άνδρας περίπου 25-30 ετών, αφού έφαγε και μάλιστα πήρε μαζί του και φαγητό πακέτο που το είχε παραγγείλει από την αρχή, έγινε καπνός χωρίς φυσικά να πληρώσει και πριν καλά καλά προλάβει να το αντιληφθεί και να αντιδράσει η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου.

Την επόμενη ημέρα, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, ο δράστης πέρασε από τον ίδιο δρόμο, μπροστά από το εστιατόριο. Μόλις τον αντιλήφθηκε η ιδιοκτήτρια έτρεξε προς το μέρος του ζητώντας του εξηγήσεις - η γυναίκα του είπε μάλιστα πως αν εκείνος είχε ανάγκη από φαγητό ας το ζητούσε και θα του έδινε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Flashnews.gr, o δράστης αντί να ντραπεί ή να ζητήσει συγγνώμη ή ακόμα και να τρέξει να φύγει χωρίς να πει τίποτα, επιτέθηκε στην ιδιοκτήτρια χαστουκίζοντάς την.

Τότε από τα γειτονικά καταστήματα βγήκαν έξω εργαζόμενοι που έσπευσαν να επέμβουν με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να καταγράψει και να ερευνήσει το περιστατικό, έδειξε στην ιδιοκτήτρια του εστιατορίου φωτογραφία ενός υπόπτου, ρωτώντας την αν εκείνος που φαινόταν στη φωτογραγία ήταν ο δράστης.

Όντως, η γυναίκα επιβεβαίωσε ότι το εικονιζόμενο πρόσωπο ήταν το άτομο που δεν την πλήρωσε και της επιτέθηκε.

Όπως αποδείχτηκε ο εν λόγω άνδρας, είναι βίος και πολιτεία, με συνεχείς κλοπές στο ενεργητικό του καθώς έχει κλέψει μεγάλο σουπερ μάρκετ και δυο εστιατόρια στο κέντρο του Ηρακλείου καθώς και αρκετές καφετέριες.

No comments:

Post a Comment