4 Sept 2017

Άνδρας κάηκε ζωντανός σε φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής

Το «παρών» στο Burning Man δίνουν κάθε χρόνο 70.000 άτομαΣτα εγκαύματά του υπέκυψε ο 41χρονος Aaron Joel Mitchell ο οποίος κατάφερε να σπάσει τον κλοιό ασφαλείας, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Burning Man στη Βόρεια Νεβάδα και να πηδήξει μέσα στις φλόγες.

Ο άνδρας πήδηξε την ώρα του παραδοσιακού καψίματος του ναού και του αγάλματος ύψους 30 μέτρων, υπέστη σοβαρά εγκαύματα, μεταφέρθηκε με αεροσκάφος στο νοσοκομείο εγκαυμάτων UC Davis στην Καλιφόρνια όπου και κατέληξε.

«Ο Aaron Joel Mitchell, 41 ετών, υπέκυψε το πρωί της Κυριακής στα τραύματα που υπέστη αφότου κατάφερε να παραβιάσει την περίμετρο ασφαλείας. Η οικογένεια του έχει ενημερωθεί για το θάνατό του. Το Burning Man συνεργάζεται με τοπικούς και ομοσπονδιακούς οργανισμούς επιβολής του νόμου και αυτή τη στιγμή διεξάγεται έρευνα» ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Κάθε χρόνο το «παρών» δίνουν στο φεστιβάλ, όπου γίνεται στην έρημο Black Rock της Νεβάδα, 70.000 άτομα.

«Κάθε χρόνο άνθρωποι τρέχουν στη φωτιά. Ο άνδρας-άγαλμα που καίγεται αποτελεί μέρος της αναγέννησης, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει» λέει για το φεστιβάλ ο σερίφης Jerry Allen.

No comments:

Post a Comment