2 Sept 2017

Αυτή η «παρέα» του Μαξίμου ληστεύει τα όνειρα όλων των Ελλήνων.


Κάθε μέρα που περνά με αυτή την κυβέρνηση στην χώρα, η πατρίδα καταστρέφεται. Ήρθε η απάντηση του υπουργού της Εσθονίας Ούρμας Ρέινσαλου η οποία βάζει στην θέση της την Ελληνική κυβέρνηση και τον υπουργό αυτής κ Κοντονή εξηγώντας του ότι δεν συμφωνεί με τα επιχειρήματα του. Μάλιστα ο Εσθονός υπουργός χρησιμοποιεί την ταινία «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι» ως παράδειγμα για το πώς έμαθαν οι Εσθονοί για την ελληνική αντίσταση κατά των Γερμανών στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και εκφράζει την απορία του πώς οι Έλληνες δεν έχουν μάθει τι συνέβη στα σοβιετικά γκουλάγκ, αφού δηλώνει ότι γνωρίζει πως τα βιβλία του νομπελίστα Αλεξάντερ Σολζενίτσιν, όπως το «Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ», έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα από το 1974.

Δηλαδή λέει εμείς βρε ρεζίληδες μάθαμε τι τραβήξατε από τους Ναζι αλλά εσείς γνωστοί πολιτικοί για την αμάθεια σας ούτε μια ματιά δεν ρίξατε στα δικά μας δεινά από τους κομουνιστές. Πόσο περισσότερο ρεζίλι να γίνει μία χώρα από όσο η δική μας μέσα από την κυβέρνηση αυτή που δεν ξέρει που πατάει, τι είδους πολιτική εκφράζει, που είναι ανιστόρητη. Ο κ. Ρέινσαλου συνεχίζει: «Είμαι αντίθετος σε κάθε ιδεολογία ή πολιτική

κίνηση η οποία καταστρατηγεί τις αρχές μας, της Δημοκρατίας, του κράτους-δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, υπό αυτή την οπτική δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον ναζισμό, τον φασισμό και τον κομμουνισμό. Όλες αυτές οι ιδεολογίες διεκδικούν το αλάνθαστο και στο όνομα των διεστραμμένων οραμάτων τους για το μέλλον κατέστρεψαν ολόκληρα έθνη, κοινωνικές ομάδες και εξανάγκασαν σε επανεκπαίδευση ανθρώπους και πληθυσμούς τούς οποίους εξόρισαν σε ακατοίκητες, απομακρυσμένες εκτάσεις».

Ο Πρωθυπουργός που σήμερα κυβερνά την Ελλάδα είναι επικίνδυνος. Είναι καθολικά άσχετος. Έρχεται επένδυση και ο κ. Τσίπρας ομολογεί δημόσια ότι αναρωτήθηκε αν τον εργάζεται, λαϊκιστή «δουλεύει» ο «Παπαστράτος», όταν του λέει ότι σκέφτεται να κάνει επένδυση στην Ελλάδα ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ! Τόσο φιλική πολιτική έχει προς τις επενδύσεις και τόσο πίστη στη Χώρα που διοικεί έχει ο Πρόεδρος της κυβέρνησης. Άντε τώρα αυτοί οι άνθρωποι να είναι ικανοί στα μάτια και την συνείδηση του Ελληνικού λαού να κάνουν πολιτική εντός και εκτός συνόρων. Γι αυτό στην Αλβανία κυνηγούν του εναπομείναντες Έλληνες καταστρέφοντας Ελληνικά χωριά και η κυβέρνηση τους παραδίδει εφόσον δεν κάνει απολύτως τίποτα. Έτσι εξηγείται πως οι Τούρκοι πήραν χαμπάρι την ανιστόρητη και ανεγκέφαλη κυβέρνηση της Ελλάδας και αλωνίζουν σε αέρα και θάλασσα.

Κάθε στιγμή που περνά αποδεικνύουν την αμάθεια τους, την καρεκλοπολυθρονάτη βολή τους εις βάρος όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων, συνεχίζουν να κόβουν μισθούς και συντάξεις, συνεχίζουν να φτωτοχοποιούν τον λαό και συγχρόνως προκαλούν τακτοποιώντας τα δικά τους παιδιά. Προαγωγή και µάλιστα στο γραφείο του υπουργού Υποδοµών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, παίρνει η άλλοτε «d.j.» του ΟΑΣΑ. Η κ. Βέρθα Ευθυµιάδου είχε απασχολήσει τον περασµένο Οκτώβριο τα Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης και όχι µόνο, αφού είχε πάρει µε απευθείας ανάθεση τη µουσική επιµέλεια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λαµβάνοντας παράλληλα αποδοχές της τάξεως των 3.900 ευρώ για το διάστηµα Οκτωβρίου – ∆εκεµβρίου 2016. Μερικούς µήνες αργότερα και συγκεκριµένα στις 10 Ιουλίου η κ. Ευθυµιάδου διορίζεται σε θέση µετακλητής υπαλλήλου στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υποδοµών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη.

Στο σηµείο αυτό αξίζει να τονίσουµε πως, σύµφωνα πάντα µε τα όσα αναγράφει η ίδια στο βιογραφικό της, είναι καθηγήτρια πιάνου και παιδαγωγός. Οι σπουδές της δηλαδή περιορίζονται καθαρά σε ότι αφορά τη µουσική, ενώ για την επαγγελµατική της εµπειρία δεν υπάρχει αναφορά σε άλλης ειδικότητας προϋπηρεσία. Υπενθυµίζεται πως η κ. Βέρθα Ευθυµιάδου είναι εκλεγµένο µέλος στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης. Και ενώ τα δικά μας παιδιά με πτυχία και μεταπτυχιακά αναγκάζονται να μεταναστεύσουν από την

πατρίδα σε άλλες χώρες για να βρουν δουλειά, στερούμενοι εδώ τα απλά και απαραίτητα για να σταδιοδρομήσουν και να επιβιώσουν. Άντε να φανούν τυχερά και να πιάσουν εργασία πείνας με 250 και 300 Ε. Η εν λόγω όμως κυρία πληρώθηκε κανονικά όλο αυτό το διάστημα, ενώ οχτώ µήνες μετά η µουσική δεν έχει ακουστεί ακόµα. Πόσο μεγαλύτερη απατεωνιά να διαπιστώσει κανείς από αυτήν την κυβέρνηση, αλλά και με τι κριτήρια επιλέγει τότε και τώρα.

Αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν πως θα τους αφήσουμε να πουλήσουν στα Σκόπια το Ελληνικό όνομα Μακεδονία, ικανοί είναι…

Νομίζουν πως θα τους ανεχτούμε να συνεχίσουν να αφήνουν τους Τούρκους να κατεβάζουν την σημαία μας από Ελληνικά νησιά, το ζήσαμε στο Καστελόριζο και αυτό…

Πιστεύουν πως θα επιτρέψουμε να μας κάνουν διεθνώς ρεζίλι, να ξεπουλούν δημόσια περιουσία, νομίζουν θα τους αφήσουμε να συνεχίζουν την καταστροφική τους πολιτική στις οικογένειες μας που τις διαλύουν, τα σπίτια μας που τα αρπάζουν, τα μαγαζιά και τις δουλειές μας που μας τα κλέβουν…

Αντί να σταματήσουν τις δημόσιες δαπάνες κόβουν ξανά συντάξεις και αυξάνουν την γραφειοκρατία στην χώρα για να δημιουργηθούν θέσεις να βολεύουν τα κομματοσκυλά τους….

Πόση ανοησία μπορούν να έχουν οι καλοπληρωμένοι σύμβουλοι του κυρίου Πρωθυπουργού που τον ετοιμάζουν να μιλήσει στην ΔΕΘ, όταν στην πόλη επικρατεί σήμερα πλήρης χρεοκοπία; Με ανακοίνωση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου σε διάστημα οκτώ μηνών η Θεσσαλονίκη μετρά 14.180 λουκέτα! Πήρε τον θλιβερό τίτλο της «βασίλισσας των λουκέτων». Παρόλα αυτά προετοιμάζουν τον ερχομό στην πόλη του ψευτοσωτήρα, που δεν δίστασε για να κυβερνήσει να σύρει τον Ελληνικό λαό σε δημοψήφισμα και το 62% του ¨Όχι να το πουλήσει ακριβά σε Ναι, ώστε να παραμείνει στην εξουσία κυβερνώντες τον λαό χωρίς την κατά 62% έγκρισή του. Κυβερνά δηλαδή την χώρα χωρίς τους Έλληνες αυτής. Ο δε ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσαν οι ίδιοι υπέγραψαν την ισχύ του έως το 2031 και μετατρέπει εκβιαστικά το ιδιόκτητο σπίτι σε ενοικιαζόμενο. Αν κάποιος έχει να το πληρώσει θα το σώζει, εάν δεν μπορεί θα το χάνει με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό και θα τον πετούν έξω τα ΜΑΤ.

Ανέφερα ένα ελάχιστο της καθημερινής καταστροφικής κυβέρνησης. Κάθε μέρα στα Δελτία τύπου της Λ.Ε.Π.ΕΝ αναλύονται εκατοντάδες προδοτικές ανθελληνικές πολιτικές και πράξεις της κυβερνητικής μειοψηφίας.

Ακολουθούν φασιστική δικτατορική Σταλινική πολιτική για τον λαό, ενώ οι ίδιοι μετακομίζουν από τα σπίτια που έμεναν σε πολυτελείς βίλες…

Μετακομίζουν από την Κουμουνδούρου μέρος γραφείων τους στην Διονυσίου Αεροπαγίτου έναν από τους ακριβότερους δρόμους στην Ευρώπη…

Κλέβουν τον ιδρώτα του λαού αλλά εκείνοι κάνουν πολυτελείς διακοπές…

Στερούν το ψωμί από τα δικά μας παιδιά αλλά τα δικά τους τα πήραν από τα δημόσια σχολεία και τα πήγαν σε ακριβά κολέγια…

Τρώνε στα ακριβότερα εστιατόρια και από τα κουτούκια στα Εξάρχεια που σύχναζαν δεκαετίες, βρέθηκαν να κλείνουν τα πριβέ ραντεβού τους στην Μεγάλη Βρετάνια.

Αυτή η κυβέρνηση θέλει να λέγεται «αριστερή». Επιθυμεί να κάνει την κομουνιστική στην Ευρώπη, αλλά να ζει πλουσιοπάροχα και μοναρχικά στην Ελλάδα. Αυτή η κυβέρνηση η οποία έχει χάσει την λαϊκή εντολή εξακολουθεί υπό την ανοχή του κυρίου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας να κυβερνά τα συντρίμμια που ίδια δημιούργησε. Ντροπή στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία να επιτρέπεται σήμερα μια χωρίς ξεκάθαρη ιδεολογία παρέα του Μαξίμου να ληστεύει τα όνειρα μεγάλων και μικρών Ελλήνων και Ελληνίδων.

Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση είναι εδώ για να σταματήσει το γενικό ξεπούλημα όλων. Ελλάδας και Ελλήνων.

Μαζί ενωμένοι θα γυρίσουμε σελίδα για μια Ελλάδα που θα επιστρέψει στους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Είμαστε εδώ και θα απαιτήσουμε με κάθε τρόπο εκλογές εδώ και τώρα!

Η πίστη είναι ποιο δυνατή από την φωτιά, με αυτή την πίστη θα πορευτούμε για την σωτηρία της πατρίδας και του υπερήφανου λαού μας!!!

Ο Πρόεδρος της Λ.Ε.Π.ΕΝ το μεγάλο Κίνημα της Ανατροπής, Χρήστος Ρήγας.

No comments:

Post a Comment