8 Sept 2017

Το Λύκειο των Ελληνίδων Άργους, με ενεργό δράση 50 ετών στην πόλη μας, είναι παράρτημα του Λυκείου των Ελληνίδων Αθηνών



http://lea.gr/
Καλό μήνα, καλό φθινόπωρο, καλή και δημιουργική Λυκειακή χρόνια για όλους μας.

Ρίο Αντίρριο, Λαγκάδια, Ν.Κίος, Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, Κυβέρι, Λυγουριό και έπονται Αθήνα, Ξάνθη με το καθιερωμένο συνέδριο των Λυκείων και Ρουμανία για τη χορωδία μας.
Ένα καλοκαίρι γεμάτο χορό, τραγούδι, δημιουργία υπέροχες εμφανίσεις για τους χορευτές μας αλλά και πολύ δουλειά για τις κύριες του ΔΣ. Εμφανίσεις που απέσπασαν θετικές κριτικές και ζεστό χειροκρότημα όπως πάντα.

Με την αρχή του φθινοπώρου αρχίζουν και οι εγγραφές στα χορευτικά μας τμήματα αρχαρίων, προχωρημένων, παιδιών, ενηλίκων και της χορωδίας μας παιδικής και παραδοσιακής.

Σας περιμένουμε όλους να ζήσετε τη λυκειακή ζωή και να χαρείτε τα μοναδικά παραδοσιακά μας τραγούδια και τους λεβέντικους χορούς μαζί με τους υπέροχους δασκάλους μας στο Άργος και στο παράρτημα μας στο Κουτσοπόδι.

Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ξεκινούν ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, καθημερινά στα γραφεία του Λυκείου μας, Δαναού 16, 6:00-7:30 το απόγευμα.

Σας περιμένουμε όλους. Παλιούς και νέους, μικρούς και μεγάλους, αρχάριους και προχωρημένους χορευτές να μοιραστούμε εμπειρίες, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να ταξιδέψουμε.

Τέλος σαν Δ.Σ. θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της πόλης μας που πέρασαν φέτος σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Τους ευχόμεθα υγεία, πρόοδο, δύναμη, πείσμα και θέληση γιατί μόνο έτσι θα κατορθώσετε να φτάσετε τους στόχους σας, να ζήσετε το όνειρο σας και μία ενδιαφέρουσα και γεμάτη εμπειρίες φοιτητική ζωή.

Καλή χρονιά

No comments:

Post a Comment