21 Aug 2017

Μόνο ηλεκτρονικά οι φετινές δηλώσεις συγκομιδής μετά τον τρύγο

Για το έτος 2017, οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Δήλωση Συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» της επίσημης ιστοσελίδας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
Για τους παραγωγούς οι οποίοι κατέχουν ήδη λογαριασμό στις Ψηφιακές Υπηρεσίες του Υπ.Α.Α.Τ. δεν απαιτείται νέα εγγραφή αλλά μπορούν να χρησιμοποιήσουν για πρόσβαση στο σύστημα εφαρμογών, τον ίδιο κωδικό.
Αντίθετα οι παραγωγοί οι οποίοι δεν κατέχουν λογαριασμό στις Ψηφιακές Υπηρεσίες του Υπ.Α.Α.Τ. είναι υποχρεωμένοι να κάνουν εγγραφή, ώστε να τους σταλεί στο e-mail που δήλωσαν ο προσωπικός τους κωδικός με τον οποίο θα μπουν στην εφαρμογή.
Οι παραγωγοί έχουν την ευθύνη για την έγκαιρη, πλήρη και ορθή συμπλήρωση των στοιχείων που υποβάλλουν.
Η ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων Συγκομιδής αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου 2017 και λήγει την 30η Νοεμβρίου 2017, όπου και η ψηφιακή υπηρεσία θα κλείσει για τις δηλώσεις συγκομιδής του έτους 2017.
Μετά την λήξη της περιόδου υποβολής της Δήλωσης Συγκομιδής, δηλαδή μετά την λήξη της περιόδου υποβολής και τροποποίησης (30 Νοεμβρίου 2017), υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης από τους παραγωγούς του αντίγραφου της δήλωσης που ενέχει θέση βεβαίωσης κατάθεσης Δήλωσης Συγκομιδής.

No comments:

Post a Comment