3 Aug 2017

Ασταμάτητες οι παραιτήσεις στο Δήμο Επιδαύρου- Υπο πίεση ο Κώστας Γκάτζιος

Σοβαρά προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζει η Δημοτική παράταξη του Δημάρχου Επιδαύρου Κώστα Γκάτζιου αφου οι παραιτήσεις διαδέχονται η μία την άλλη με πλέον πρόσφατη την παραίτηση του Δημήτρη Καραγιάννη στις 24 Ιουλίου. Μάλιστα σύμφωνα με τις φημες που κυκλοφορούν είναι πολύ πιθανόν ο 4ος

επιλαχών σύμβουλος να μην θελήσει να ορκισθεί και να μπεί ο 5ος επιλαχών σύμβουλος Η πρώτη παραίτηση ηταν του Γιώργου Βερδελή,από πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Επιδαύρου και από Δημοτικός Σύμβουλος, τέλος Ιουνίου. Την παραίτησή του από δημοτικό σύμβουλο δεν την έκανε δεκτή ο Δήμαρχος (!!!!) και επανήλθε με νέα αίτηση παραίτησης στις 11/7 νομίζω, όπου και έγινε δεκτή.
Στις αρχές Ιουνίου παραιτήθηκε από Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΕΠ ο Δημήτρης Μιχοπουλος. Αντικαταστάθηκαν και οι δύο.
Νέα παραίτηση στις 12/7 όταν παραιτήθηκε από Δημοτικός σύμβουλος και ο Δημήτρης Αγγέλου, πρώην πρόεδρος σχολικών επιτροπών που είχε μπεί στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης για θέματα διαφάνειας. Τέλος στις 24/7 παραιτήθκε ο κ. Καραγιάννης Δημήτρης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 3 που παραιτήθηκαν είναι οι τρεις με τις περισσότερες ψήφους στην Δημοτική Ενότητα Επιδαύρου (Καραγιάννης, Βερδελής, Αγγέλου)

argolikianaptiksi.gr

No comments:

Post a Comment