8 Feb 2017

10 Αληθινές ιστορίες που θυμίζουν κινηματογραφικά σενάρια!

Ο κινηματογράφος πολλές φορές εμπνέεται από τη ζωή ή το αντίστροφο. Έχουμε δει πολλούς ανθρώπους να κάνουν πραγματικότητα διάφορες σκηνές από ταινίες νομίζοντας πως είναι και οι ίδιοι ήρωες.
Πολλές φορές όμως η ζωή έχει μεγαλύτερη φαντασία και από τον καλύτερο συγγραφέα. Έτσι υπάρχουν κάποιες αληθινές ιστορίες που μας θυμίζουν κινηματογραφικά σενάρια και στεκόμαστε με πολλή δυσπιστία απέναντι τους.


Κι όμως αυτές οι ιστορίες είναι πέρα για πέρα αληθινές και δεν υπάρχει κανένα σεναριακό κενό όπως συμβαίνει πολλές φορές στις ταινίες.


Αληθινές ιστορίες που μοιάζουν να είναι βγαλμένες από το ΧόλυγουντΟ 43χρονος Michael Orchard είδε το σπίτι των γειτόνων του να παίρνει φωτιά και καθώς δεν ήταν κανείς μέσα και η πυροσβεστική δεν φαινόταν στον ορίζοντα ήξερε ότι ήταν παγιδευμένος ο σκύλος τους και θα έπρεπε να δράσει γρήγορα για να τον σώσει.
Έτσι αποφάσισε να σπάσει με το αυτοκίνητό του την γυάλινη πόρτα της πίσω αυλής και κατάφερε να σώσει τον ανήμπορο σκύλο.
Ο Orchard όμως συνελήφθη για την ηρωική του αυτή κίνηση, γιατί απλά δεν υπήρχε φωτιά. Ήταν υπό την επήρεια LSD και όλα αυτά ήταν κατασκευάσματα του μυαλού του!

Τα περίεργα brownies

tromagmenos-pateras
Ο 54χρονος Mike από την Omaha, Nebraska βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν ανάμεσα από τα ψώνια του σπιτιού του βρήκε μία σακούλα με brownies της μητριάς του. Το γεγονός ότι ήταν πεντανόστιμα ήταν το πρώτο δείγμα πως κάτι δεν πήγαινε καλά, το δεύτερο και πιο τρομακτικό ήταν πως τα πάντα γύρω του έπαιρναν γεωμετρικά σχήματα και άρχισε να βλέπει δαίμονες.

Ευτυχώς, οι εφηβικές του αναμνήσεις τον έκαναν να συνειδητοποιήσει ότι δεν τρελάθηκε και πως τελικά βρισκόταν υπό την επήρεια χασίς. Η γυναίκα του απέκρυψε την αλήθεια από τα παιδιά τους και οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν παρά μόνο να γελάσουν στην εικόνα του Mike να σέρνεται προς την κουζίνα.Τελικά, τον άφησαν απλά να κοιμηθεί με σκοπό να γίνει καλά. Ο Mike πλέον βρίσκει την όλη κατάσταση αστεία και προειδοποιεί όσους κάνουν χρήση πως δεν θα έχουν καλή κατάληξη.
Τυχαία δημοτικός σύμβουλος



Ο Glyve Nagell είναι τραγουδιστής ενός μέταλ γκρουπ και κάτοικος της πόλης Nolbton στη Νορβηγία. Ως υπόδειγμα της κοινωνίας του προτάθηκε να μπει στο ψηφοδέλτιο σαν αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος. Εξ’ αιτίας μιας παρανόησης όμως εκλέχτηκε στην κανονική λίστα.

Τα μόνα καθήκοντα που θα είχε να κάνει είναι να υποστηρίζει τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους. Τώρα όμως έχει αναλάβει πλήρη καθήκοντα και παράλληλα κανονίζει περιοδείες με τη μπάντα του όσο του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του ως προς τα κοινά.
Λαθρεπιβάτης



Οι Ελβετοί συνοριοφύλακες πραγματοποιούσαν τους τυπικούς ελέγχους στα σύνορα με την Ιταλία όταν έπεσε στην αντίληψή τους κάτι πολύ περίεργο. Ένας κύριος μετέφερε μια πολύ μεγάλη βαλίτσα η οποία φαινόταν πολύ βαριά. Έτσι τον πλησίασαν και όταν κατέβασαν την βαλίτσα από το τραίνο στην αποβάθρα ακόμα και η κατανομή του βάρους του φορτίου ήταν δυσανάλογη.

Όταν την άνοιξαν σιγουρεύτηκαν γι’ αυτό που είχαν υποψιαστεί. Ένας άντρας ύψους 1.83 ξεπετάχτηκε από μέσα με τον υπόλοιπο κόσμο που βρισκόταν εκεί να μένει άναυδος και να τραβά βίντεο με τα κινητά τους. Οι δύο άντρες επέστρεψαν πίσω στην Ιταλία και το βίντεο έγινε viral σε όλο το κόσμο.

Δες και για άλλους που έχουν σκεφτεί απίθανα μέρη για λαθρεπιβίβαση: 14 Απίστευτα μέρη που βρέθηκαν κρυμμένοι μετανάστες!
Ο ήρωας της πίτσας



Το καλοκαίρι που μας πέρασε 4 ληστές είχαν πλάσει ένα σχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα οδηγούσαν έναν διανομέα πίτσας σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι με σκοπό να τον ληστέψουν. Μια σειρά από γεγονότα όμως έκανε το σχέδιο τους να καταλήξει σε φιάσκο.

Ο διανομέας που πήγε να παραδώσει την πίτσα ήταν ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας, ο Napoleon Harris ο οποίος έτυχε τη συγκεκριμένη μέρα να βοηθά τους υπαλλήλους τους και ο οποίος παράλληλα ήταν και γερουσιαστής.

Εκτός αυτού ο γερουσιαστής ως πρώην αθλητής έχει ύψος 1.91 και ζυγίζει 113 κιλά. Αυτό έκανε τους κλέφτες να επιβιβαστούν στο φορτηγάκι τους και να τραπούν σε φυγή. Λίγα μέτρα πιο κάτω το όχημα εντοπίστηκε παρατημένο και στο κρεβάτι που βρισκόταν μέσα οι αστυνομικοί βρήκαν ίχνη αίματος.

Έτσι με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν και την περιγραφή του γερουσιαστή οι άντρες κατηγορήθηκαν για φόνο και κατέληξαν στη φυλακή.

No comments:

Post a Comment