30 Jun 2017

20η έκθεση αγροτουρισμού στην Επίδαυρο


Ποικίλες εκδηλώσεις γαστρονομίας, πολιτισμού, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 20ης έκθεσης αγροτουρισμού, που διεξάγεται στο Λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, αλλά και στο μικρό, αρχαίο θέατρο αυτής.

Διοργανωτές του μηνιαίου αυτού φεστιβάλ, είναι ο Δήμος της Επιδαύρου και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Γαστρονομικές βραδιές με παραδοσιακά εδέσματα, μαγειρέματα, συναυλίες, παραδοσιακοί χοροί, ομιλίες για την διατροφή, τις βιολογικές καλλιέργειες, τα τοπικά προιόντα, εργαστήρια χειροτεχνίας, διαλέξεις, ημερίδες που συνδυάζουν την αγροτική δράση με τον τουρισμό, συνθέτουν την «γκάμα» των πρωτοβουλιών των διοργανωτών της έκθεσης.


Στο «πανηγύρι του αγροτουρισμού», μετέχουν -ως εκθέτες-παραγωγοί που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων, των ποτών, των προιόντων τέχνης-χειροτεχνίας-οικοτεχνίας, στον χώρο των καλλυντικών, των καλλωπιστικών φυτών, των κηπευτικών, των σπόρων, των εκδόσεων που αφορούν ελληνικούς προορισμούς, ταξίδια, ιστορία, πολιτισμό, παράδοση, λαική τέχνη, ντόπια γεύση και τοπική κουζίνα.

Η επίσημη τελετή έναρξης της έκθεσης αγροτουρισμού, θα γίνει την Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017, στις 7 το απόγευμα, στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου Αργολίδας.

No comments:

Post a Comment